SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

‘Efsane Kasap’ta açılışa özel indirimler uygulanıyor

Bu haber 18 Temmuz 2023 - 9:08 'de eklendi.

‘Efsane Kasap’ lakabıyla bilinen 50 yıllık kasap Hasan Fahran ile ilçenin tanınmış ailesine mensup Mertcan Yıldızhan ortaklığında açılan kasap, açılışa özel indirimler uyguluyor.

SADIK İleri Bulvarı üzerindeki Zoo Petshop karşısındaki (eski Yüzde Yüz Et Karşısı) dükkanda açılan Efsane Kasap, kapıları geçtiğimiz haftalarda açmıştı. Yarım asırdır kasaplık yapan ve ilçe halkının yakından tanıdığı Hasan Fahran ile Yıldızhan ailesine mensup olan Mertcan Yıldızhan ortaklığında açılan işletme etsever müşterilerini bekliyor.

SİPARİŞE GÖRE TANDIR GÖVEÇ DE HAZIRLANIP, PİŞİRİLİP TESLİM EDİLECEK

İŞLETMEDE tüm et ve et ürünleri çeşitlerinin yanı sıra özel special ürünlerin de satışı yapılıyor. Hatta bu ürünler tandır veya güveçte pişirilip, siparişe göre hazır halde de satılıyor. Efsane lakabıyla bilinen Hasan Usta, açılışa özel fiyatların da uygulanacağı Efsane Kasap’a tüm halkı beklediklerini söyledi.

FAHRAN, DEDE MESLEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

DEDE mesleğini sürdürdüklerini ve kasaplık mesleği içinde büyüdüğünü anlatan işletmecilerden Hasan Fahran, “Tecrübemizi, açtığımız mekanda müşterilerimize sunuyoruz. Dana eti, dana kıyma, sucuk ve envai çeşit et specialleri Sadık İleri Bulvarı’nda vatandaşlarımızın beğenisine sunuyoruz” diye konuştu.

‘ETLER, KENDİ BESİ ÇİFTLİĞİMİZDEN’

GENİŞ ve ferah mekanla birlikte müşteriye karşı titiz bir hizmet sunduklarını dile getiren Mertcan Yıldızhan ise, “Etlerimiz, kendi besi çiftliğimizdeki hayvanlardan temin ediliyor” diye açıklamalarda bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.