SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

‘Efsane Kasap’ Sadık İleri Bulvarı’nda açıldı

Bu haber 09 Eylül 2023 - 9:00 'de eklendi.

Efsane Kasap, Sadık İleri Bulvarı üzerinde görkemli açılış töreniyle hizmete girdi. ‘Efsane Kasap’ lakabıyla bilinen 50 yıllık kasap Hasan Fahran ile genç girişimci Mertcan Yıldızhan ortaklığında faaliyetine başlayan işletmenin açılışı büyük ilgi gördü. Lezzetli ürünleri ve special çeşitleriyle hizmet verecek olan Efsane Kasap, açılışa özel fiyatlarıyla ilçe halkını bekliyor.

SADIK İleri Bulvarı üzerindeki Zoo Petshop karşısındaki (eski Yüzde Yüz Et Karşısı) 100 metrekarelik dükkânda açılan Efsane, bulvarın yeni kasabı oldu. Yarım asırdır kasaplık yapan ve ilçe halkının yakından tanıdığı Hasan Fahran ile genç girişimci olan Mertcan Yıldızhan ortaklığında açılan işletme etsever müşterilerini bekliyor. Dün yapılan açılış törenine, AK Parti İlçe Başkanı Metin Yüğrük, CHP İlçe Başkanı Övünç Demir, CHP Milletvekili Aday Adayı Sefer İpekli ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışta, davetlilere ızgarada sucuk ve özel olarak hazırlanmış special et ikramında bulunuldu.

SİPARİŞE GÖRE TANDIR GÖVEÇ DE HAZIRLANIP, PİŞİRİLİP TESLİM EDİLECEK

İŞLETMEDE tüm et ve et ürünleri çeşitlerinin yanı sıra özel special ürünlerin de satışı yapılacak. Hatta gibi bu ürünler tandır veya güveçte pişirilip, siparişe göre hazır halde de satılacak. Hasan Usta, açılışa özel fiyatların da uygulanacağı Efsane Kasap’a tüm halkı beklediklerini söyledi.

FAHRAN, DEDE MESLEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

DEDE mesleğini sürdürdüklerini ve kasaplık mesleği içinde büyüdüğünü anlatan işletmecilerden Hasan Fahran, “Tecrübemizi, açtığımız mekanda müşterilerimize sunacağız. Dana eti, dana kıyma, sucuk ve envai çeşit et specialleri Sadık İleri Bulvarı’nda vatandaşlarımızın beğenisine sunuyoruz” diye konuştu.

‘ETLER, KENDİ BESİ ÇİFTLİĞİMİZDEN’

GENİŞ ve ferah mekanla birlikte müşteriye karşı titiz bir hizmet sunduklarını dile getiren Mertcan Yıldızhan ise, “Yatırımımız ile bölgedeki önemli bir eksikliği de gidermiş olduk. Çok geniş ve ferah bir yere sahibiz. Etlerimiz, kendi besi çiftliğimizdeki hayvanlardan temin ediliyor” diye açıklamalarda bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.