SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Efe Yakkan’dan STK’lara ziyaret

Bu haber 26 Aralık 2023 - 1:02 'de eklendi.

Torbalı Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) üyesi Efe Yakkan, kentteki önemli sivil toplum kuruluşları ve odaların başkanlarıyla görüşmeler gerçekleştirdi.

BU kapsamda, Torbalı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Muhammet Yavaş, Torbalı Tepeköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Semih Canbeldek, ve Torbalı Ticaret Odası Başkanı Vahap Olgun’u makamlarında ziyaret eden Yakkan, kentteki iş dünyası ve sivil toplumla işbirliği içinde olacaklarını vurguladı.

ORTAK VİZYON OLUŞTURULACAK

ZİYARETLER sırasında, Torbalı Ticaret Odası tarafından hazırlanan başkan aday adayları için özel dosyayı alan Yakkan, projelerini ve hedeflerini paylaşma fırsatı buldu. Aday adaylığı sürecinde, kentin ekonomik ve sosyal dinamikleriyle doğrudan temas kurarak, vatandaşların beklenti ve taleplerini anlamaya çalışan Yakkan, sivil toplum kuruluşları ve odaların da görüşlerini alarak ortak bir vizyon oluşturma çabasında olduğunu belirtti.

DAYANIŞMA VURGUSU

YAKKAN, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, “Torbalı’nın gelişimine katkı sağlamak, kentimizi daha yaşanabilir ve kalkınmış bir noktaya taşımak için sivil toplum kuruluşlarıyla sürekli bir diyalog içinde olacağız. Kentimizin ekonomik ve sosyal hayatına yön verecek projeleri hayata geçirmek için işbirliği ve dayanışma içinde olacağız” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.