SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Efe Et Mangal’dan 14 Şubat kampanyası

Bu haber 10 Şubat 2018 - 12:31 'de eklendi.

Kilo ile et mangal hizmetlerinin yanı sıra sabah kahvaltısı ve çorba çeşitlerini bir arada sunan Efe Et Mangal, geniş ve ferah bir mekanıyla Torbalılıların uğrak yeri oldu. Deneyimli firma, şimdi de 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel büyük bir kampanya başlattı.

14 ŞUBAT Sevgililer Günü’ne az bir süre kala çiftleri de hediye telaşı sardı. Sevgililer Günü’nde sevdiklerini mutlu etmek isteyenlerden bazıları soluğu kuyumcuda ya da çiçekçide alırken, bazıları da bugüne özel yapılan kampanyalardaki çeşitlilikten faydalanıyor. Bu özel günde birçok firma da başlattıkları kampanyalar ile çiftlere destek veriyor. Muratbey Mahallesi’ndeki eski hastane yanında hizmet veren Efe Et Mangal da, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel büyük kampanya başlattı. Bu özel gün için yapılan kampanya kapsamında, 1 kg köfte, dört çeşit meze, salata, lavaş ekmeği, 1 kg ayran veya cola 55 TL; 1 kg tavuk kanat veya incik, salata, 4 çeşit meze, lavaş ekmeği, 1 kg ayran veya cola 25 TL; 1 kg dana antrikot, 4 çeşit meze, salata, lavaş ekmeği, 1 LT ayran veya cola 75 TL, 1 kg süt kuzu pirzola, 4 çeşit meze, salata, lavaş ekmeği, 1 LT ayran veya cola 85 TL satılmaya başlandı.

ETLER KENDİ ÇİFTLİĞİNDEN…

30 YILDIR besicilik yapan Hakan Duman tarafından işletilen, Muratbey Mahallesi hastane yanındaki Efe Et Mangal büyük ilgi görüyor. Geçtiğimiz aylarda hizmete giren güzide mekanda kendi çiftliklerinde yetiştirilen hayvanlardan elde edilen etler satılıyor. Et çeşitlerinin tamamının pişirilerek servis edildiği 140 metrekarelik devasa mekanda, sabah kahvaltısı ve çorba çeşitleri de müşterilerin tercihine sunuluyor. 8 personelin görev yaptığını söyleyen işletmeci Hakan Duman, özellikle ‘kasap köfte’de çok iddialı olduklarını, bir kez yiyen müşterinin tekrar geldiğini dile getirerek, “Ürünlerimizden sipariş vermek isteyenler 856 43 63 numaralı telefonu arayabilirler” diye konuştu.

‘ÇİFTLERİMİZİ MUTLU ETMEK İSTEDİK’

VERDİKLERİ kaliteli hizmet ile gösterilen ilgi ve olumlu tepkilerden dolayı Torbalı halkına teşekkür eden Duman, “Muratbey ile Cumhuriyet Mahalleleri arasında hastane yanında hizmet veriyoruz. Önümüzdeki 14 Şubat nedeniyle böyle bir kampanya başlattık. Ailelerimizi, çiftlerimizi bekliyoruz” şeklinde konuştu. İsteyen müşteri pişirilen eti mekanda yemenin yanı sıra, isteyenler de evlerine götürebiliyor. Deneyimli ve güler yüzlü kadrosu ile müşterilerini ağırlayan olan mekan, geniş ve ferah ortamı ile de dikkat çekiyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.