SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Efe Berk ile Umut için muhteşem sünnet düğünü

Bu haber 29 Ağustos 2023 - 1:28 'de eklendi.

Torbalı’da çatı işleri yapan Murat ve Derya Tucan’ın biricik oğulları Efe Berk ile Umut’un erkekliğe adım attılar. Tucan kardeşler için dillere destan sünnet düğünü yapıldı.

GEÇTİĞİMİZ günlerde gerçekleşen sünnet için önce Tucan ailesinin evlerinin önünde mevlid-i şerif okutuldu ve yemek ikramında bulunuldu.

EĞLENCEYE ÇOK SAYIDA İNSAN KATILDI

AYNI gün akşam ise Muratbey Mahallesi Doğan Bursalıoğlu Caddesi üzerinde bulunan Metropark Garen Kır Düğün Salonu’nda sünnet düğünü gerçekleştirildi. Çiftin memleketi olan Helvacı köyünden gelecek olan akrabaları için de araç kaldırıldı.

EĞLENCE GECE GEÇ SAATLERE KADAR SÜRDÜ

ÇOK sayıda davetlinin katıldığı sünnet merasiminde davetliler pistten hiç inmedi. Ve eğlence gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Baba Murat Tucan ise iki erkek evladının sünnetini gerçekleştirmenin gururunu yaşadı.

AMCADAN TEŞEKKÜR

SÜNNET çocuklarının amcası Sercan Otomotiv’in sahibi Sercan Tucan ise yaptığı açıklamada, “Bizleri bu anlamlı günümüzde yalnız bırakmayan tüm sevenlerimize teşekkür ederiz” diye konuştu

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.