SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Van’lılar, derneklerine sahip çıkıyor

Bu haber 18 Mayıs 2022 - 5:41 'de eklendi.

Torbalı’da kısa süre önce kurulan Torbalı Vanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, ilçede yaşayan Vanlılar tarafından büyük ilgi görüyor. Dernek kısa sürede rekor üye sayısına ulaştı

TORBALI’DA kısa süre önce Mahmut Yıldız başkanlığında kurulan Torbalı Vanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kısa sürede binlerce üyeye ulaşan dernek, aktif çalışmaları ile dikkat çekiyor. Torbalı’da yaşayan Vanlı vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği dernek, yeni üyelerle büyümeye devam ediyor. dernek Başkanı Mahmut Yıldız, ilçedeki hemşehrilerine tek tek ulaşarak, derneğe kayıt yaptırıyor.

“HEMŞEHRİLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM”

TORBALI’NIN en aktif hemşehri derneklerinden biri olarak dikkat çeken Torbalı Vanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mahmut Yıldız, yaptığı açıklama ile hemşehrilerine teşekkür etti. Kısa sürede birçok üyeye ulaştıklarını ifade eden Yıldız, “Derneğimiz kurulalı kısa bir zaman geçmesine rağmen çok sayıda hemşehrimizi üye yaptık. Üye çalışmalarımıza bundan sonra da devam edeceğiz. Derneğimize üye olarak bizlere güç katan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.