SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Türk Kızılay Torbalı’dan ihtiyaç sahiplerine gıda desteği

Bu haber 01 Mayıs 2022 - 21:32 'de eklendi.

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala gıda yardımlarına hız kazandıran Türk Kızılay Torbalı Şube Başkanı Ömer Günaydın, “Umudun, kardeşliğin, sevincin çoğalıp bereketlenmesi için çalışmayı sürdüreceğiz.” dedi.

TÜRK Kızılayı Torbalı Şube Başkanı Ömer Günaydın, bağışçılar tarafından Türk Kızılayı’na emanet edilen gıda kolilerinin dağıtımına katılmaya ve ihtiyaç sahipleri ile bizzat ilgilenmeye devam ediyor. Bağışçıların Ramazan hayırlarının dağıtımını hız kesmeden sürdüren Başkan Günaydın, “Kıymetli bağışçılarımızın emanetlerini hemşehrilerimize ulaştırdık. İyiliğe, hayra, duaya köprü olmaya devam edeceğiz. Umudun, kardeşliğin, sevincin çoğalıp bereketlenmesi için çalışmayı sürdüreceğiz.” dedi.

RAMAZAN Bayramı’na sayılı günler kala gıda yardımlarına hız kazandıran Türk Kızılay Torbalı Şubesi’nin iyilik elçileri ilçenin beş farklı noktasında ihtiyaç sahipleri ile bir araya geldi. Bağışçıların destekleriyle oluşturulan gıda kolilerini sahiplerine teslim eden gönüllüler, vatandaşların Ramazan Bayramı’nı da kutladı.

TÜRK Kızılayı Torbalı Şubesi’nin sosyal medya hesabından yardımlara ilişkin yapılan paylaşımda “Her kapının ardında başka bir hayat, başka bir hikaye. Bu hilalin altında mahzun haneleri şenlendirecek, yıkık gönülleri onaracağız. Milletimizden aldığımızı yine milletimize vermeye, değerli bağışçılarımızın emanetlerini hemşehrilerimize teslim etmeye devam ediyoruz. Kırmızı Yelekli iyilik elçilerimiz bugün Torbalı’da 5 ayrı noktadaydı. Bunlardan birisi de Ayrancılar bölgesiydi. Bağışçılarımızın destekleriyle hazırlanan gıda kolilerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Bu hilal, herkes için var.” ifadelerine yer verildi. Kaynak: medyaege.com

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.