SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalılılar burada ‘can’lanıyor

Bu haber 29 Nisan 2022 - 4:18 'de eklendi.

Torbalı’da sağlık alanında vatandaşların duraklarından biri de Özel Can Hastanesi oluyor. Özel Can Hastanesi’nin yolunu Torbalı’dan tutan ilçe sakinleri hastaneden çok memnun.

SAĞLIĞINA önem veren ilçe sakinlerinin başvurduğu noktalardan biri Özel Can Hastanesi oluyor. 1998 yılından beri hizmet veren temeli Manisa’da atılan dev sağlık kuruluşu 2017 yılında İzmir’de hizmet vermeye başladı. Kısa sürede büyük ilgi gören hastaneye Torbalı’dan da çok sayıda kişi tedavi ve bilgi amaçlı ziyaret gerçekleştirmeye başladı.

İZMİR Özel Can Hastanesi,  6 ameliyathanesi, toplamda 38, 18 ‘i yeni doğan, 20 erişkin yoğun bakım yatağı, 75 yatak kapasitesi ve 350 çalışanıyla hizmet vermiyor. Özel Can Hastanesi Genel Cerrahi, Kadın Doğum, Çocuk Cerrahisi, Plastik Cerrahi ,Ortopedi, Göz Sağlığı, Kulak Burun Boğaz, Beyin Cerrahisi, Üroloji, Dahiliye, Kardiyoloji, Göğüs Hastalıkları, Nöroloji, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Psikiyatri, Anestezi ve Reanimasyon Erişkin Yoğun Bakım, Yeni Doğan Yoğun Bakım, Acil Servis, Biyokimya, Radyoloji birimlerinde aralarında çok sayıda profesörün de olduğu uzman hekimlerle doğru, güvenilir, bilimsel seviyesi en üst düzeyde hizmet sunuyor.

“SÖZ Konusu olan Can’dır” inancıyla, 7/24 her türlü cerrahi müdahaleyi ve tüm sağlık hizmetlerini başarıyla gerçekleştiren hastane Acil Servis’te Uzman Acil Tıp Doktorları ile hizmet veriyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.