SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalılı yetenekli okçulardan büyük başarı

Bu haber 06 Mayıs 2022 - 2:46 'de eklendi.

Torbalı Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan okçuluk kursunda eğitim gören öğrencilerin katıldığı İzmir genelindeki yarışmada madalyalar ile dündüler.

GENÇ okçular katıldıkları turnuvada 6 madalya kazanarak göğsümüzü kabarttılar. Alisa Aksaç ikincilik, Mert Sarıgöllü ikincilik, Mert Sarıduman dördüncülük, Bulut Kuran birincilik, Ege Demir üçüncülük, Ayşe Sena Dolmaz ise ikincilik madalyası kazanarak büyük başarılara imza attılar.

DENEYİMLİ eğitmen Birsen Tosun Diş’in yetiştirdiği öğrenciler elde ettiği başarılar ile Torbalı’ya dönmenin mutluluğunu yaşadılar.

7’DEN 70’E

OKÇULUK hakkında bilgi veren Birsen Tosun Diş, “Okçuluk fiziksel olduğu kadar aynı zamanda zihinsel bir spordur. Stresle baş etmemize yardımcı olur, eğlencelidir. Kişiye kendisini geliştirmeyi öğretir, öz güvenini yükseltir, amaçlı, planlı, düzenli, bilimsel çalışmayı, sabretmeyi öğretir. Umarım okçuluk sporuna Torbalı’dan isimler kazandırırız. Ayrıca pandemi döneminde en rahat yapılabilecek sporlardandır” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.