SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Otobanı’nda yola düşen taş kazaya sebep oldu

Bu haber 26 Mayıs 2022 - 1:34 'de eklendi.

İzmir-Aydın otoyolu üzerinde Torbalı mevkine düşen bir taş, bir otomobilin bariyerlere çarpmasına sebep oldu. Çarpmanın etkisiyle alev alan otomobil, kullanılamaz hale geldi.

KAZA, 22 Mayıs Pazar günü saat 20.30 sıralarında İzmir-Aydın otoyolu üzerinde bir dinlenme tesisine bir kilometre mesafe kala gerçekleşti. Alınan bilgiye göre, seyir halinde bulunan 10 AGJ 944 plakalı otomobilin sürücüsü Savaş Uzun, önüne çıkan taşa çarparak direksiyon hakimiyetini kaybetti. Bariyerlere çarpan otomobil, alev topuna dönüştü.

KAZADA otomobil kullanılamaz hale gelirken, şans eseri yaralanan olmadı. Otomobil sürücüsü Uzun, kazaya ve aracının yanmasına sebebiyet veren taşı düşüren araç sahibini bulmak için yetkililerden yardım istedi. Uzun, sorumlunun bir an önce tespit edilmesi ve cezalandırılması çağrısında bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.