SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Eğitim Bir Sen ve Memur-sen üyeleri iftar yemeğinde buluştu

Bu haber 29 Nisan 2022 - 23:07 'de eklendi.

Torbalı Eğitim Bir Sen ve Memur-sen ilçe yönetimi tarafından organize edilen ve Şehit Uzman Onbaşı Mustafa Eser İmam Hatip Ortaokulu toplantı salonunda gerçekleşen iftar programına sendika üyeleri ile aileleri yoğun bir katılım sağladı.

KURAN’I Kerim okunmasıyla başlanan programa üye ve ailelerinin yanı sıra Eğitim Bir Sen İzmir İl yönetiminden İl Başkan Yardımcıları Ali Serkan Atlan ile Fatih Geyik ve İlçe Milli Eğitim şube müdürleri Abdulrezak Kaldan ile Ramazan Öney gibi misafirler de katıldı.

YİNE Mehmet Akyıldız ve Durmuş Sağ gibi Torbalı’da uzun yıllar görev yapmış emekli olan ‘Emekli Memur Sen’ üyesi duayen eğitimcilerin de iştirak etmiş olduğu iftar programı yapılan birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içeren teşekkür konuşmalarının ardından sona erdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.