SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Şirinler Turizm, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne götürecek

Bu haber 21 Mayıs 2022 - 6:59 'de eklendi.

Torbalı’nın kaliteli ve güvenilir turizm firması Şirinler, yepyeni bir tur ile ilçe halkının karşısına çıkacak. Deneyimli firma Eylül ayında düzenleyeceği Güneydoğu Anadolu turu ile fark yaratacak.

TARİHİ ve doğal güzellikleriyle öne çıkan Güneydoğu’yu görmek isteyenler bu bölgeye akın ediyor. Torbalı’nın güvenli turizm şirketi Şirinler de Eylül ayında bu bölgeye gezi düzenleyecek.

8 GECE 9 GÜNDÜZ SÜRECEK

VAN’LI Güneydoğu Anadolu turu düzenleyecek olan Şirinler Turizm yolcularına unutulmaz zamanlar geçirmesini sağlayacak. 5 Eylül çıkışlı 8 gece 9 gündüz sürecek ve bu turun büyük ilgi görmesi bekleniyor.

‘SAHTE TUR ŞİRKETLERİNE KARŞI DİKKATLİ OLUN’

ŞİRİNLER Turizm firmasının işletmecisi Tamer Özev, bu tura tüm Torbalı halkını davet ettiklerini söyleyerek, tur bedellerini uygun fiyatta tuttuklarının altını çizdi. Özev, tur şirketlerinin sahtelerinin de çıktığının altını çizerek, Torbalılı vatandaşları bilmedikleri, ismini duymadıkları firmaları tercih etmemelerini istedi.

Şirinler Turizm İletişim: 0538 827 80 67 – 0232 855 60 17

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.