SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Salih ile Zeynep dünyaevine girdi

Bu haber 30 Mayıs 2022 - 2:01 'de eklendi.

Torbalı’da uzun yıllardır avukatlık yapan Remziye Kazan ile İbrahim İbişoğlu’nun oğlu Salih ve Özcan ile Türkan Demirci’nin biricik kızı Zeynep dünyaevine girdi.

TORBALI Mahallesi’ndeki ilçenin en şık ve modern kır düğün salonu olan Alyans White’ta yapılan düğün merasimine Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, TTO Eski Başkanı Behçet Çınar,  Ege Oluşum Derneği, Şehit ve Gaziler Derneği, birçok hakim, savcı ve avukat, emekli müdürler, şoförler odası eski yönetim kurulu üyesi Erdal Zeybeker, AK Parti İlçe Başkanı Selman Günaydın ve AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti eski yönetim kurulu üyeleri, Torbalı’nın tanınmış esnafları, İYİ Parti eski İlçe Başkanı Hasan Akbıyık ve çok sayıda davetli katıldı.

BİR ömür boyu birlikte yaşamak ve yaşlanmak için hayatlarını birleştiren genç çiftin mutluluğunu gözlerinden okunuyordu.

HATAY Samandağı Kaymakamı ve Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bayram Sakartepe’nin ise gönderdiği telgraflar düğünde okundu.

DÜĞÜNDE zeybek gösterisi ve İzmir’den gelen bir müzik grubunun canlı performansı ile davetliler unutulmaz anlar yaşadı. Biz de Yerel Torbalı ailesi olarak Salih ve Zeynep çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz…

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.