SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Emre Kuaför, Sadık İleri Bulvarı’na taşındı

Bu haber 26 Mayıs 2022 - 23:50 'de eklendi.

10 yıl önce 3 tezgahlı bir kuaför salonuyla Emre İmzalı Saçlar sloganıyla faaliyete başlayan Emre Bayan Kuaförü bugün Torbalı’nın en büyük kuaför salonu oldu. Emre Duygu tarafından işletilen kuaför salonu bundan sonra Sadık İleri Bulvarı üzerinde bulunan 3 katlı yeni yerinde müşterilerine hizmet verecek.

3 TEZGAHLI salondan 3 katlı salona ifadelerinde bulunan Emre Duygu, “Rabbime şükürler olsun. Bu yolda ekip arkadaşlarıma ve bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen kıymetli müşterilerime teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

GELİNLERE ÖZEL SALON

ÖTE yandan, yeni mekanında gelinler için özel salon ayarladıklarını ve tüm hazırlıkların bu salonda yapılacağını anlatan Emre Duygu, yeni mekanla birlikte Torbalı’da eşi benzeri olmayan birçok özelliği hayata geçirdiklerini dile getirdi.

EGE BÖLGESİNDE BİLİNEN İSİM OLDU

RENKLENDİRME ve saç kesiminde kendisini ispatlamış olan Kuaför Emre, Torbalı’nın yanı sıra İzmir ve hatta Ege Bölgesi’nde bilinen bir marka haline geldi

YENİ MEKANINDA MUHTEŞEM İŞLERE İMZA ATACAK

TORBALI Caddesi’ndeki mekanının yetersiz gelmeye başlaması ile birlikte ilçenin en gözde bulvarı olan Sadık İleri Bulvarı’nda 3 katlı mekanına geçen Emre Kuaför, yeni yerinde hizmet vermeye başladı. Yeni konsepti ile müşterilerini adeta büyüleyen Emre Duygu yeni mekanında muhteşem işlere imza atacak.

‘KIYMETLİ MÜŞTERİLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM’

SOSYAL Medya hesabından 3 tezgahlı salondan 3 katlı salona ifadesi ile paylaşımda bulunan Emre Duygu, “Rabbime şükürler olsun. Bu yolda ekip arkadaşlarıma ve bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen kıymetli müşterilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.