SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

‘Medeniyet, Tarih ve Kültür Kampı’ kapsamında Diyarbakır’a gittiler

Bu haber 19 Temmuz 2022 - 23:44 'de eklendi.

Gençlik ve Spor Bakanlığının “Medeniyet, Tarih ve Kültür Kampı” kapsamında Torbalılı gençler Diyarbakır’a gitti. 

AYRANCILAR Gençlik Merkezi bünyesinde bulunan 40 öğrenci ile Diyarbakır’a çıkarma yapan grup Cuma gününe kadar burada kalacak

DİYARBAKIR’DA tarihi ve kültürel ziyaretlerde bulunacak olan Ayrancılar Gençlik Merkezi öğrenciler cumartesi günü ise ilçeye dönecek. Torbalı İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hüseyin Ökmen de öğrencileri gerçekleşen programda yalnız bırakmadı.

ÖKMEN, yaptığı açıklamada “Bakanlığımızın düzenlediği “Medeniyet, Tarih ve Kültür Kampı” kapsamında Diyarbakır’a ulaştık. Burada 3 gün boyunca çeşitli ziyaretlerde bulunacağız. Tarihi ve kültürel anlamda birbirinden güzel zenginlikleri bünyesinde barındıran Diyarbakır’da birbirinden güzelprogramlar gençlerimizi bekliyor” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.