SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Masal’lı minikler Saminis Garden’da muhteşem bir gün geçirdiler

Bu haber 25 Nisan 2022 - 4:44 'de eklendi.

Alpkent Mahallesi’nde eğitim veren Masal Dünyası Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin minik öğrencileri için okul yönetimi keyifli bir gün hazırladı.

MASAL’LI minik öğrenciler, Arslanlar Mahallesi yolu üzerinde bulunan ve Torbalı bölgesinin en büyük eğlence merkezi Saminis Garden’da muhteşem bir gün geçirdiler. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen 23 Nisan Şenliği’ne kreşteki tüm öğrenciler katıldı.

GÜN boyu çeşitli aktivitelerden faydalanan çocuklar eğlencenin adına yakışır bir zaman geçirdiler. Saminis Garden tesislerindeki imkanlardan faydalanma ayrıcalığını da yaşayan çocuklar, Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği bu özel günü doyasıya kutladılar.

ŞİŞME oyun parkında eğlenen minikler, Saminis’te bulunan midilli atlara da bindiler. Ayrıca palyaçolar ise minik öğrencilerin yüzlerini boyadılar. Kahvaltılarını da bu eşsiz mekanda yapan sevimli miniklerin keyfine diyecek yoktu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.