SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kaymakamlık futbol turnuvası başladı

Bu haber 25 Mayıs 2022 - 1:10 'de eklendi.

Torbalı İlçe Kaymakamlığı tarafından gerçekleştirilen liseler arası futbol turnuvası başladı. Turnuvaya ilçedeki 8 takım katılıyor.

GENÇLERİN yoğun ilgi gösterdiği turnuvada maçlar Torbalı 7 Eylül Stadı’nda oynanacak. Gençleri spor yapmaya teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen turnuvaya, AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Özgür Erman Çağlar da büyük destek veriyor. Spora ve gençlere verdiği değerle bilinen Çağlar, maçları da canlı olarak takip ediyor.

TARAFTARLARDAN YOĞUN DESTEK

8 TAKIMIN kıyasıya mücadele ettiği turnuvada ilk maçlar dün oynandı. Torbalı Kaymakamlığı tarafından organize edilen turnuvada mücadele eden takımlara taraftarlar da yoğun destek verdi. 23 Mayıs’ta başlayan turnuvanın final maçı ise 27 Mayıs’ta oynanacak. Turnuvanın fikstürü ise şu şekilde;

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.