SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İMHADBÜS’e Ayrancılar Kız İmam Hatip’te büyük ilgi

Bu haber 24 Mayıs 2022 - 3:33 'de eklendi.

‘Teknoloji, Havacılık, Spor ve Okçuluk’ ana temalarında farkındalık ve eğitim için tasarlanan İMHADBÜS, Ayrancılar Şehit Cengiz Tokur Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde öğrencilerin ilgisine sunuldu…

İMHAD Mobil Eğitim Aracı İMHADBÜS, teknoloji odaklı tanıtım ve eğitim gezilerine devam ediyor. Son üç haftada Necmettin Erbakan Anadolu İmam Hatip Lisesi, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi, Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Manisa Havacılık Sporları Tesisleri’ne uğrayarak 4 noktada geleceğin teminatı olan gençleri teknolojiyle buluşturan İMHADBÜS son olarak  Ayrancılar Şehit Cengiz Tokur Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin ilgisine sunuldu.

HER yerde olduğu gibi Ayrancılar Şehit Cengiz Tokur Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden de büyük ilgi gören İMHADBÜS’te İMHAD Gençlik ve Spor Kulübü’nün Robot Maker Projesi kapsamında bilgilendirmeler yapılarak deneyimleme esaslı eğitimler verildi. İMHAD Gençlik ve Spor Kulübü’nün organize ettiği; ok atışları ve uzak doğu sporları gösterisi gibi gençlerin ilgisini çeken renkli ve eğlenceli diğer aktivitelerin ardından İMHADBÜS’ün Ayrancılar Şehit Cengiz Tokur Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ndeki görevi tamamlandı.

İMHAD Mobil Eğitim Aracı’nın okul idarecileri, öğretmenler, veliler ve öğrencilerin istekleri doğrultusunda okulları gezmeye devam edeceğini belirten projenin mimarı İMHAD Başkanı Burhanettin Kansızoğlu, İMHADBÜS’ün “Gençlere ve geleceğe yatırım” kapsamında bilim ve teknolojiyi tüketen değil bilim ve teknolojiyi verimli kullanan ve üreten inançlı bir neslin yetişmesine katkı sunmak için çalışmalarını sürdüreceğini de vurguladı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.