SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İcralar yüzünden tarlalar bir bir satılıyor!

Bu haber 07 Haziran 2022 - 20:40 'de eklendi.

Torbalı’da icralar her geçen gün artmaya devam ediyor. Özellikle çiftçilerin icralık olduğu öğrenilirken, üretici borç batağından nasıl kurtulacağını kara kara düşünüyor

BASIN İlan Kurumu’nun ilan portalı ilan. gov. tr’de yer alan duyuruya göre Torbalı’da 8 dönüm tarlanın 4’te 1 icradan satışa çıkarıldı. Çiftçinin düştüğü durumu bir kez daha özetleyen bu ihale açık artırma suretiyle yapılacak.

19 TEMMUZ tarihinde yapılacak olan satışın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecek. Pancar Çiftlik Mevkiinde yer alan tarlanın değeri ise 700 bin lira olarak belirlendi.  Tarlanın satış yapılacak bölümü ise borçluya ait olan 1/4’lük bölümü olduğu öğrenildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.