SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Güçlü kadro, profesyonel ekip

Bu haber 06 Mayıs 2022 - 2:40 'de eklendi.

Metropolis Sürücü Kursu’nun bünyesinde görev yapan eğitimciler alanında uzman profesyonellerden oluşuyor.

SADIK İleri Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren Metropolis, güçlü ve profesyonel kadrosu ile fark yaratıyor. ‘Eğitim Bizim İşimiz’ sloganıyla yola çıkan Metropolis Sürücü Kursu, güçlü kadro, modern sınıflar ve özverili sistemiyle eğitim deneyimi yüksek bir kurum. Kurum, etkinliği ve kurumsal yapısıyla öğrencilerine, çalışanlarına, topluma ve çevreye kattığı değeri sürekli ve belirgin bir biçimde arttırıyor.

KURUM Müdürü Sertan Özbay yaptığı açıklamada, Metropolis’in çalışmalarını ve hedeflerini şöyle anlattı: “Bizler, sürücü adaylarına her zaman dürüstlüğü, hoşgörüyü ve iyi eğitimi ön plana çıkararak her geçen gün potansiyelini arttırarak hizmet vermeye devam etmekteyiz. Çağdaş ve modern bir eğitim sunan kursumuz, çağın en son sistemlerinde rehber öğretmenlerin de desteği ile hizmet vermektedir. Başarıyı elde etmenin yolu kaynakların doğru kullanımından geçer. Bunu göz önünde bulunduran Metropolis Sürücü Kursu en son değişiklik ve yasalar dahilindeki eğitim sistemini yakından takip ederek adaylarına daha iyi eğitimi vermenin yollarını aramaktadır.”

‘VAZGEÇİLMEZ DEĞERLERİMİZ’

“SÜRÜCÜ adaylarımızın ihtiyaç ve beklentilerini, beklediklerinden daha kaliteli hizmet ile karşılamak temel hedefimiz” diye sözlerini sürdüren Özbay, “Kanunlara ve yasal düzenlemelere titizlikle uyarız ve bundan taviz vermeyiz. Trafikte; kurallara uyan saygı odaklı sürücüler yetiştirerek, çevreye ve insanlığa yararlı olmak için azami çaba gösteririz. Etkin ekip çalışmasına inanırız. Her düzeyde ve her boyutta açık iletişime inanırız. Öğrencilerimizle sıcak ilişkiler kurarak onların eğitim sürecini çok daha verimli kılacak paylaşımlarda bulunuyoruz” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.