SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Fubaş, Torbalı’nın ambalaj ve endüstriyel tedarik işlerini üstleniyor

Bu haber 22 Mayıs 2022 - 20:41 'de eklendi.

Dokuz Eylül Üniversitesi – Satış Yönetimi bölümünden mezun olan ve ülkedeki birçok önemli firmada görev yapan Erkan Okundu’nun Torbalı Mahallesi Metropolis Bulvarı üzerinde açtığı işyeri büyük ilgi görüyor

Üniversiteden mezun olduktan sonra, profesyonel iş hayatına 1997 yılında BİM İstanbul’da başlayan ve daha sonrasında, ülkemizin sayılı üretici firmalarında Ege Bölgesi Satış Müdürü pozisyonunda görev yapan Okundu, 2019 yılı sonuna doğru 23 yıllık iş deneyimini, ailesinin de destekleri ile 2 yıl önce Fubaş Ambalaj ve Endüstriyel Tedarik firmasını kurdu. Fubaş Ambalaj ve Endüstriyel Tedarik, Torbalı Mahallesi Metropolis Bulvarı (ESHOT Kasap durağı) adresinde 165 metrekarelik perakende mağazasında yaklaşık 650 çeşit ürün penetrasyonu ile hizmet veriyor.

HOTEL, restaurant, cafe-okul, ofis, fabrika, çiğköfteciler, dürümcü, manav, market, temizlik firmaları, süt işletmeleri gibi firmaların kanallarında ihtiyaç duyulan; temizlik aparatları, evsel ve ev dışı temizlik kağıtları, temizlik kimyasalları, hijyen ürünleri, koruma ve dezenfektan kimyasalları, kullan-at malzemeleri, food ambalajları gibi daha birçok kategori ürünü tek bir noktadan tedarik etme imkanı ile Torbalı’da ihtiyaç duyulan boşluğu tamamlamak iddiası ile faaliyete geçti. İşletmeci Erkan Okundu, “Hizmet ve ürün yelpazemizi AR-GE çalışmaları doğrultusunda ve ‘müşteri odaklı’ bir bakış açısı ile geliştirmekteyiz” dedi.

 “PERAKENDE mağazamız dışında 450 metrekarelik depomuz ile de stoklu ve birçok firmanın da bölge bayiliği statüsünde satış dağıtım süreçlerini gerçekleştirmekteyiz” diye sözlerine devam eden Okundu, “Toptan ve perakende kanalda her geçen gün artan müşteri ve nokta sayımız, işimize olan motivasyonumuzu artırarak bizleri mutlu etmektedir. Bu bağlamda tüm Torbalı halkına teşekkür borçluyuz. Mağazamıza gelemeyen müşterilerimize, oluşturdukları siparişleri kendi dağıtım araçlarımız ile yaparak, müşterilerimizin, birçok çeşide, zamanında ulaşma imkanı sağlayarak, işlerini kolaylaştırmaktayız” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.