SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Dünyaya kardeşlik mesajı gönderdiler!

Bu haber 27 Nisan 2022 - 2:42 'de eklendi.

Çalışmalarıyla göz dolduran Torbalı İnci Hikmet Tözün Anaokulu, Devrimler ve Kurtuluş Mücadelesi İçinde Bir Lider Mustafa Kemal Atatürk e-Twinning projesini muhteşem bir finalle tamamladı.

BU kapsamda projenin kurucu ortaklarından sınıf öğretmeni Sevgi Yıldırım ve öğrencileri, İnci Hikmet Tözün Anaokulu Müdürü Erdem Kaya’yla birlikte Torbalı Kaymakamı Ercan Öter ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Atilla Işıkkaya’yı ziyaret etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası dolayısıyla Sevgi Sınıfı öğrencileri çeşitli ülkelere ait geleneksel kıyafetler giyerek ziyarete renk kattı. İlk olarak Kaymakam Öter’i ziyaret eden miniklere Kaymakam Öter yakın ilgi gösterdi.

ÖĞRENCİLERE ülkelere ait meşhur yerlere yönelik sorular soran Kaymakam Öter projeden dolayı İnci Hikmet Tözün Anaokulu Müdürü Erdem Kaya ve Sınıf Öğretmeni Sevgi Yıldırım’ı tebrik etti. Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Atilla Işıkkaya ziyaret edilirken Işıkkaya misafirlerini makamında ağırladı. Projeyi yakından takip ettiğini belirten Işıkkaya, bu tür projelerin geliştirilip yaygınlaştırılması gerektiğini dile getirdi.

PROJE kapsamında yıl boyunca çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiklerini belirten okul müdürü Erdem Kaya, “Bizler eğitimciler olarak yarınlarımız olan çocuklarımıza tarihimizi ve geçmişimizi öğretmek zorundayız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi geçmişini bilmeyen toplumlar yok olmaya mahkumdur. Dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan dolayısıyla çocuklarımız yöresel ülke kıyafetleri giyerek tüm dünya çocuklarına kardeşlik mesajı gönderdiler. Bizlere projelerimizde destek olan başta Torbalı Kaymakamız sayın Ercan Beye ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Atilla Beye kurumum ve şahsım adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Projenin tamamlanmasıyla Okul Müdürü Erdem Kaya tarafından katılım sağlayan öğrencilere katılım belgesi verilerek, okul öncesi öğretmeni Sevgi Yıldırım’a ve öğrencilerine ulusal kalite etiketi başvurusunda başarılar diledi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.