SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Dünya’nın ilk metaverse mitingine Torbalı’dan yüzler katılacak

Bu haber 19 Mayıs 2022 - 7:02 'de eklendi.

Son zamanların en ilgi çeken teknolojik gelişmelerinden birisi olan metaverse evreninde bu akşam bir ilk yaşanacak. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan dünyada bir ilki gerçekleştirerek metaverse evreninde miting yapacak. Mitinge Torbalı’dan yüzlerce insan katılacak

21’İNCİ yüzyılın ilk çeyreğinin sonlarına yaklaşılırken teknolojide devrim yaratacak bir gelişme olarak ortaya çıkan metaverse evreni 7’den 70’e herkesin ilgisini çekmeye devam ediyor. En yalın anlatımıyla gerçek dünyanın sanal ortama entegre edilmesi olarak açıklanan metaverse evreninde bu akşam bir ilk yaşanacak. Daha önce metaverse evreninde partisinin genel merkez binası kuran Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, bu akşam da dünyada bir ilki gerçekleştirerek metaverse evreninde miting gerçekleştirecek. Mitingi izlemek isteyenler DEVA Partisi Genel Merkezi tarafından paylaşılacak olan link üzerinden kendilerine bir avatar oluşturarak sanal evrende gerçekleşecek dünyanın ilk mitingine katılım sağlayabilecekler.

HAVSUT’TAN TORBALILARA ÇAĞRI

DÜNYA’NIN ilk metaverse mitingine ilişkin torgazete’ye özel açıklamalarda bulunan DEVA Partisi Torbalı İlçe Başkanı Serdar Havsut, “Genel Başkanımız Sayın Babacan’ın daha önce ifade ettiği gibi partimiz dünya üzerinde yaşanan her anlamdaki yeni gelişmelere açık bir partidir. Özellikle dünya düzeninin yeniden şekillenmesinde aktif rol oynayacak teknolojik gelişmeleri yakından takip etmek ve o teknolojilere ayak uydurmak gibi bir vizyona da sahibiz. Bu bağlamda Sayın Babacan, sadece Türkiye’de değil, dünyada bir ilke imza atarak bu akşam 20.30’da metaverse evreni üzerinden bir miting gerçekleştirecek. Bizler de Torbalı İlçe Teşkilatı olarak bu mitinge tam kadro katılım sağlayacağız. Mitinge katılabilmek için DEVA Partisi Genel Merkezi tarafından paylaşılan linkleri bizler de sosyal medya hesaplarımızdan paylaşacağız. Tüm Torbalılıar, bu link üzerinden dünyanın ilk metaverse mitingine katılım sağlayabilirler” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.