SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Doğa aşığı çocuklar yetiştiriyor!

Bu haber 01 Mayıs 2022 - 21:34 'de eklendi.

Ayrancılar’da açılan Kozalak Orman Atölyesi, 2-9 yaş arası tüm çocuklara ormanlık alanda ve kendi bahçelerinde düzenleme imkanı sağlıyor

YENİ kurulmuş bir orman atölyesi olan Kozalak, çalışmalarını 2 yaştan 9 yaşa kadar tüm çocuklara ormanlık alanda ve kendi bahçelerinde düzenleme imkanı sağlıyor. Amacı, çocukların doğa ile arasındaki bağı güçlendirip ileriki yaşlarında doğayı koruma inisiyatifi alabilen bireyler olabilmelerine, akranları ile paylaşımlar yaparak iletişim kurabilmelerine, ekran bağımlılığından uzaklaştırılmalarına katkı sağlamaktır. Bunun için onların keşif ve merak duygularını harekete geçirecek, öğrendiklerini pekiştirecek, heyecanlarına ve enerjilerine cevap verecek oyunlar kurgulamaktadır.

EĞİTİMLERİNİ yaş gruplarının gelişim özelliklerine ve mevsim koşullarına göre programlayan Kozalak, yağmur, çamur, kötü hava şartları demeden yaz – kış atölye çalışmaları düzenlemeye devam edecek. Atölye alanında yapılacak olan çalışmalar için her türlü materyalleri kendileri karşılamakta olup ebeveynlerini de düşünen ve onlar için odun semaverinde çay, kahve ikramları sunmaktadır. Etkinlik alanları Yoğurtçular sapağı/Torbalı’da olup, @kozalak.oa instagram hesabından iletişime geçebilirsiniz.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.