SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

BKM’li Cihan, Torbalı’da stand up gösterisi yapacak

Bu haber 06 Haziran 2022 - 21:24 'de eklendi.

Güldür Güldür’de karşımıza çıkan son olarak Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’de yer alan, grubun kaptanı olan, Organize İşler Sazan Sarmalı’da canlandırdığı karakterle hafızalara kazınan Komedyen Cihan Talay, Torbalı’da stand up gösterisine imza atacak.

TORBALI’DA son zamanlarda gerçekleşen etkinliklere bir yenisi daha ekleniyor. Güldür Güldür’de karşımıza çıkan son olarak Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’de yer alan, grubun kaptanı olan, Organize İşler Sazan Sarmalı’da canlandırdığı karakterle hafızalara kazınan Komedyen Cihan Talay, Torbalı’da stand up gösterisine imza atacak. İbrahim Danış ve Yılmaz Yalçın işbirliğiyle kurulan Arya Organizasyon tarafından gerçekleştirilecek olan gösteri, son yılların en uygun fiyatlı etkinliği olacak.

GİRİŞLERİN sadece 50 lira olduğu organizasyonun önemli yükünü sponsorlar üstleniyor. Luvia Estetik ve Güzellik Merkezi , Ege 5 Sürücü Kursu, Prodiş, Deniz Akademi, By Bekir Korkmaz Erkek Kuaförü, İstikbal-Çatalkaya, Ha-Ke Kereste(İsmail Yılmaz) ve Pidelio’nun destekleriyle gerçekleşecek olan gösteride kahkaha tufanları esecek.

15 HAZİRAN’DA TORBALI’DA

15 HAZİRAN Çarşamba günü saat 20.30’da BKM’de gerçekleşecek olan etkinliğin biletleri Bosna Kahvecisi, Üsküdar Çaycısı ve BKM gişede satışa sunuldu. Öğrenci biletlerinin ise 40 lira olduğu gösteride öğrenci biletleri sadece BKM gişeden satılıyor.

ÖTE yandan gruplara da özel indirimlerin olduğunu belirten  İbrahim Danış ve Yılmaz Yalçın, “Son zamanlarda toplum olarak gülecek çok fazla bir şey bulamıyoruz. Bu günümüzü gülmeye ayıralım istedik. Tek kişilik gösterisiyle ülke genelinde olumlu tepkiler alan, son olarak Avrupa turnesinde kahkaha tufanı estiren Cihan Talay, tek kişilik stand up gösterisiyle şehrimize konuk olacak. Bilet fiyatlarını minimum tuttuk. Belki de Torbalı’da yapılan en uygun fiyatlı gösteri bu. Bizim bu fiyatlara etkinlik yapmamıza destek olan sponsorlarımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.