SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ayrancılar’da su değil, ‘çöp’ akıyor

Bu haber 09 Haziran 2022 - 20:24 'de eklendi.

Ayrancılar Mahallesi’nin içinden geçen kanala atılan çöpler, çevre sakinlerinin tepkilerine neden oldu. Özellikle semt pazarlarının kurulduğu günlerde çöplerden dolayı su görünmez bir hale geldi

TORBALI’DAKİ akarsuların kirlilik oranı, son yıllarda sayısı artan fabrikalar nedeniyle artmaya başladı. Akarsulara bırakılan sanayi tipi kimyasal atıklar nedeniyle akarsular, tarımsal sulamada kullanılamaz hale gelirken akarsuların içerisinde yaşayan hayvanların sayısı da büyük ölçüde azaldı.

BİR dönem ilçe halkının balık tutuğu ve çevresinde piknik yaptığı akarsu ve kanallarla ilgili son şikayetler, Ayrancılar Mahallesi’nden geldi.

AYRANCILAR Mahallesi’nin tam ortasından geçen Ayrancılar çayının çevresinde birçok yerleşim yeri ve işletme bulunuyor. Her yıl düzenli olarak temizlenen çaydaki çalışmaların bu sene başlamamasıyla akarsudan çevreye pis kokular yayılmaya başladı.

ÇEVREDE yaşayanlar kokudan dolayı evlerin camlarını açamazken, geçtiğimiz haftalarda çaya semt pazarında tezgah açanların çöplerini atmasıyla kirlilik zirve yaptı. Çaya bırakılan plastik çöpler yığınlar oluşturarak kanalda tıkanma yaptı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.