SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ayrancılar’da dükkan kiraları uçtu!

Bu haber 30 Mayıs 2022 - 22:40 'de eklendi.

Müteahhit cennetine dönen Ayrancılar’da iş yeri kiraları 20 bin liraya kadar çıktı. Stratejik konumu çok değerli olan Ayrancılar, Ege Bölgesi’nin köprüsü konumunda…

İLÇE merkezine oranla daha büyük bir gelişim sergileyen Ayrancılar, gelişim düzeyinde sınır tanımıyor. Üç mahalleden oluşan 40 bin nüfuslu Ayrancılar, huzurlu yaşamı, gelişmiş iş imkanları ve İzmir ile Torbalı’ya eşit mesafede olmasıyla cazibe merkezi haline geldi. Yaklaşık 100 müteahhidin her yıl yüzlerce yeni konut inşa ettiği Ayrancılar’da, dev markalar da yatırımlarını buraya kaydırmış durumda.

BÖLGEDEKİ konut artışı ile birlikte gelen ticari cazibe dükkân kiralarını da arttırdı. İnşaat sektörünün gelişmesi ve adeta göç akınının başlamasıyla Ayrancılar, müteahhit cenneti haline geldi. Daha önceki yıllara konut fiyatları oldukça artmış durumda.

BİR zamanlar Ayrancılar’da Torbalı’nın yarı fiyatına, evler bulunurken simdi evlerin fiyatı ilçeyle eşit duruma geldi. Konut fiyatlarının artması kiralarında artmasına neden oldu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.