SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ayrancılar yönünden gelen ESHOT’lar artık hastaneye girecek

Bu haber 22 Nisan 2022 - 23:02 'de eklendi.

Torbalı’ya ESHOT’la gelen Ayrancılar bölgesi sakinleri 712 Pancar Aktarma – Torbalı hattının güzergâhının düzenlenmesi için talepte bulunmuştu. ESHOT Genel Müdürlüğü ise bu talebe kayıtsız kalmadı

HASTANEYE oldukça uzak bir mesafeden geçen 712 Pancar Aktarma – Torbalı hattı için yeni düzenlemeye gidildi. 712 hattı pazartesi gününden itibaren Kemalpaşa Kavşağından Torbalı Mahallesi’ne girmek yerine hastane yoluna devam edecek.

BÖYLELİKLE Ayrancılar ve bölge halkı Torbalı devlet Hastanesi’nde inebilecek. ESHOT’tan yapılan açıklamada “25.04.2022 Pazartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere; 712 PANCAR AKTARMA – TORBALI hattımız Torbalı Devlet Hastanesi’ne hizmet verecek şekilde güzergah değişikliği yapılmıştır” ifadelerine yer verildi.

712 hattında yapılan bu düzenleme ise bölge sakinleri tarafından memnuiyetle karşılandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.