SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ayrancılar Gençlikspor play-off’a katılmaya hak kazandı

Bu haber 24 Mayıs 2022 - 3:38 'de eklendi.

Ligin ilk haftalarında hakemlerin etkisiyle iki şanssız puan kaybı yaşayan sonrasında ise seriye bağlayan Ayrancılar Gençlikspor play-off müsabakalarına kalmaya hak kazandı

TORBALI’DA bu yıl futboldan yana kulüpler başarısız bir grafik sergilerken, bunların aksina Ayrancılar Gençlikspor tam tersi bir görüntü sergiledi. Ligin ilk haftalarında hakemlerin etkisiyle iki şanssız puan kaybı yaşayan sonrasında ise seriye bağlayan yeşil beyazlı ekip play-off müsabakalarına kalmaya hak kazandı.

EN yakın rakibi MESEV’in Torbalı 35 Gençlik’le beraber kalmasıyla ligin bitimine bir hafta kala play of müsabakalarını garantileyen temsilcimiz, iki play of müsabakasına çıkacak. Bu müsabakaları kazanması halinde temsilcimiz tarihinde ilk defa Süper Amatör Lig’e çıkacak.

AYRANCILAR Gençlikspor’un şimdiden efsaneleşen başkanı Sezai Yün, “Oyuncularımız çok iyi mücadele verdi, teknik ekibimiz ve taraftarımız her zaman güvendi. Herkesin üstüne düşeni yaptığı bir sezon oldu. Play of müsabakalarına kaldığımız için çok mutluyuz.

İNŞALLAH sonu Süper Amatör Lig olur. Bu takım, bu taraftar, bu teknik ekip bunu başarabilecek güçte. Bize bu süreçte destek olan herkese teşekkür ederiz. Ayrancılar Gençlikspor, Ayrancılar’ın ve Torbalı’nın yüz akı olmaya devam edecek” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.