SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Edirne’de ikinci el araç piyasasında yaprak kıpırdamıyor

Edirne’de, ikinci el araç piyasasında işler durma noktasına geldi. Oto galericiler, hiç böyle durgun bir dönem yaşamadıklarını belirterek, ikinci el araçların artık yatırım aracı olarak görülmediğini belirtiyor.

Bu haber 20 Şubat 2021 - 5:16 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Edirne’de ikinci el otomobil piyasasında yaprak kıpırdamıyor. Pandemiden bu yana işlerinde bir hareketlilik olmadığını söyleyen oto galericiler, faizlerin yüksek olması, birçok esnafın işyerini açamaması, işsizlik gibi faktörlerin araç piyasasını etkilediğini söylüyor.Edirne Yeni Sanayi Sitesinde Oto Galeri çalışanlarından Gürkan Özcan, ikinci el araçların artık yatırım aracı olarak görülmediğini söyledi.“Şu anda yatırım aracı olarak görülmüyor”Özcan, ikinci el piyasasında kısıtlamaların da etkisini hissettiklerini dile getirerek, “İkinci el araç alım-satımlarında yarı yarıya bir düşüş var. Çünkü piyasa bozuk, esnaf dükkanını kapattı, öğrenci yok, faizler de yüksek. Bunlar önemli etkenler. Önceden yatırım aracıydı. Şu anda yatırım aracı olarak görülmüyor. Tamamen ihtiyaç. İnsanlar yarın ne olacağını bilemiyor. Önünü göremiyor. Korkuyorlar. İkinci el araçlarda fiyatlar aynı şekilde gidiyor. Pek bir düşüş yok. Yılsonunda ufak araçların satışı bir ara yükseldi. Modelli araçlar maalesef satılmıyor. İşlerin düzelebilmesi için yasakların kalkması, faizlerin düşmesi, esnafın rahatlaması gerekiyor” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

PİYASALARDA SON DURUM

  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

EN ÇOK KAZANANLAR

    EN ÇOK KAYBEDENLER

      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

        BUGÜN 1000TL NE OLDU?

        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN