SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çelik’te birçok üründe %35’e varan indirimler başladı

Bu haber 31 Mart 2022 - 2:15 'de eklendi.

Torbalı’daki Kazımdirik Caddesi üzerinde hizmet veren Çelik Ticaret, mübarek Ramazan ayı nedeniyle kampanya düzenlendi.

BİRÇOK üründe yüzde 35’e varan indirimlerin uygulanacağı kampanya 1 ay boyunca devam edecek.

BOZDULABI, BULAŞIK VE ÇAMAŞIR MAKİNASI, TELEVİZYON SADECE 18 BİN TL

MAĞAZANIN müdürü Kemal Sertkaya, buzdolabı, çamaşır, bulaşık makinası ve televizyonun yer aldığı 4’lü setin sadece 18 bin TL olduğunu anlatarak, “Mübarek Ramazan ayında, herkes faydalanabilsin diye biz de ürünlerimizin fiyatlarını aşağı çektik. Birçok üründe yüzde 35’e varan indirim uyguluyoruz. Özellikle 4’lü set dediğimiz buzdolabı, çamaşır, bulaşık makinası ve televizyonu sadece 18 bin TL’ye satıyoruz. Bu fiyatı Torbalı’da başka hiçbir yerde bulamazsınız” şeklinde konuştu.

ÜRÜNLERİN YANINA HEDİYE DE VERİLİYOR

ÇELİK Ticaret’te ayrıca, Fakir elektrikli süpürge alana Fakir kahve makinesini hediye veriyor. Philips marka fritöz ise sadece 3.999 TL’den satışa sunuluyor.

TAKSİTLİ ALIŞVERİŞ İMKANININ YANI SIRA KREDİ KARTSIZ ÖDEME FIRSATI

14 YILDIR Kazımdirik Caddesi üzerindeki 1500 metrekarelik mağazasında hizmet veren Çelik Ticaret, kampanyalarıyla farkını gösteriyor. Hizmet verdiği alan ile ilçenin en büyük ve geniş kapsamlı mağazası olma özelliğini elinde bulunduran Çelik Ticaret, taksitli alışveriş imkanının yanı sıra kredi kartsız ödeme fırsatı sunuyor. Bünyesinde bulundurduğu 10 bin ürün ile zengin alışveriş seçeneği sunan Çelik Ticaret’in Torbalı’nın yanı sıra çevre ilçelerden gelen müşterileri de bulunuyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.