SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

63 yılda 1 milyarı aşkın fidan üretildi

Bu haber 19 Haziran 2022 - 21:28 'de eklendi.

Torbalı Orman Fidanlığı’nda yetiştirilen fidanlar gelen talep doğrultusunda 81 ile gönderiliyor.

1959 yılında faaliyetlerine başlayan Torbalı Orman Fidanlığı, kurulduğu ilk günden itibaren 1 milyar adetin üzerinde fidan üretimi gerçekleştirdi. 60 hektarlık arazisinde Türkiye’nin en çok fidan üreten fidanlığı konumunda olan Torbalı Orman Fidanlığı, ağaç dikimi için hazırlanan arazilere fidan göndererek ağaçlandırma çalışmalarına destek veriyor. Kurum bünyesinde yetiştirilen fidanlar, ülke genelinde toprakla buluşuyor.

81 İLE FİDAN GÖNDERİLİYOR

TORBALI Orman Fidanlığı’nda yetiştirilen fidanlarla devlet kurumlarının ve belediyelerin fidan ihtiyaçları karşılanıyor. İlçenin verimli topraklarında yetiştirilen fidanlar her yıl 81 ile gönderiliyor. Fidan üretim merkezi konumundaki Torbalı Orman Fidanlığı’nda yetiştirilen fidanlar farklı ağaçlandırma sahalarına dikiliyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.