SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

e-Twinning projesi uygulayan eğitimciler, Kaymakam Öter’i ziyaret etti

Bu haber 01 Mayıs 2023 - 7:52 'de eklendi.

Okul Öncesi öğretmeni Sevgi Yıldırım’ın da dahil olduğu ‘We Are Valuable Wıth Our Values – Değerlerimiz İle Değerliyiz’ e-Twinning projesi Torbalı Halk Eğitim Merkezi bünyesinde uygulanmaya başladı

MÜDÜR Yardımcısı Şermin Durmaz ve Okul Öncesi öğretmeni Sevgi Yıldırım, projeyi tanıtmak amacıyla Torbalı İlçe Kaymakamı Ercan Öter’i ziyaret etti. Kaymakam Öter, proje hakkında verdikleri bilgiler doğrultusunda kendilerini tebrik ederek, başarılar diledi. Projede, ülkemizin farklı şehirlerinden 11 Türk ortak ve 5 yabancı ortak olmak üzere 16 ortakla iş birliği içerisinde uygulanıyor.

SEVGİ öğretmen konu hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; ‘We Are Valuable Wıth Our Values – Değerlerimiz İle Değerliyiz’ e-Twinning projesi kapsamında değerler eğitiminin geleceğimizin teminatı olduğu hedeflemektedir. Çocuklarımızı ve gençlerimizi vatana ve millete hayırlı evlatlar olarak yetiştirmeyi ve her yönden geliştirmeyi içerir. Eğitim kurumlarımızda çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe hazırlarken kendilerine, ailelerine ve ülkelerine faydalı, üretken, olumlu tutum ve davranışlar kazandırarak geleceklerine katkı sağlayan bireyler olmaları amaçlanmaktadır.

Onlara akademik bilgi ve beceriler kazandırmaktır. Çocuklarımız ve gençlerimiz;  Milli ve manevi değerlere bağlı, bir arada ve uyum içinde yaşamanın şartlarını bilen, farklılıklara saygı duyan, vatanını, milletini, bayrağını seven erdemli insanlar olarak toplumda yer almaları son derece önemlidir. Okul öncesi dönemden başlayarak çocuklarda;  birlik ve beraberlik içinde yaşama kültürü oluşturmak;  Çocukların her yönüyle düşünülmesi ve her yönden geliştirilmesi ile mümkün olacaktır. Bu nedenle evde aileden öğrenilen değerleri okul öncesi eğitimin temelini oluşturduğu için okulda pekiştirerek “Sevgi, Saygı, Yardımlaşma-İşbirliği, Hoşgörü, Empati, Dürüstlük” değerlerinin kazandırılmasını amaçlıyoruz’ şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.