SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

E-Twinning projeleri arasından en başarılı proje yapan eğitimcilerden ziyaret

Bu haber 04 Aralık 2023 - 0:10 'de eklendi.

İlçe Millî Eğitim Müdürü Cafer Tosun, Ulusal Destek Servisi tarafından 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında eTwinning projeleri arasından en başarılı proje yapan ve ilçemizi temsilen Antalya’ya eTwinning Çalıştayı’na davet edilen öğretmenleri makamında ağırladı.

CAFER Tosun yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Öğretmenlerimizi ilçemizi gururlandıran bu başarılarından dolayı tebrik ediyor, yaptığı proje çalışmalarının iyi örnekler olarak çoğalmasını temenni ediyorum. Müdürlüğümüz özel büro biriminde görevli öğretmenlerimizle birlikte, ilçemizde kaliteli proje sayısını arttırmak, topluma örnek ve öncü olmak adına sürekli projeler geliştiriyoruz. Proje geliştirerek öğrencilerimizi yeni bakış açılarıyla buluşturan, emek veren bütün öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” şeklinde tebriklerini ileterek başarılar diledi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.