SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Düzensiz park nedeniyle, çift şeritli yol ‘tek’e düşüyor

Bu haber 10 Temmuz 2021 - 1:11 'de eklendi.

Torbalı’da hizmet veren kurumsal bir kargo firmasının araçları park halindeyken, yolu neredeyse tamamen kapatıyor. Özellikle kargonun bulunduğu apartmanda oturan vatandaşlar ise araçlarını dahi park edecek yer bulamadıklarını söyleyerek duruma tepki gösterdiler. Ertuğrul Mahallesi 3071 Sokak üzerinde bulunan Dua Apartmanı’nda yaşayan vatandaşlar binalarının zemin katında bulunan kargo firmasına tepki gösteriyorlar.

‘CAN VE MAL GÜVENLİĞİMİZ YOK’

Kargo indirme veya bindirme yapacakları zaman çift şeritli yolu bile kapattıklarını öne süren apartman sakinleri, araçlarını bile park edecek yer bulamamaktan şikâyetçi… Binada yaşayan emlakçı Recep Kaptan, “Kargo dükkânı çok küçük ve 10’a yakın aracı var. Trafik güvenliğini tehlikeye düşürüyor. Can ve mal güvenliğimiz yok” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.