SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Duygu’nun Mutfağı açıldı

Bu haber 14 Şubat 2022 - 21:00 'de eklendi.

Duygu’nun Mutfağı, Ertuğrul Mahallesi Hamam Sokağı’nda hizmete girdi. Muhasebe mesleğini yarıda bırakarak, sevdiği mesleği yaptığı için şanslı olduğunu anlatan kadın girişimci Duygu Uçsal, tüm Torbalı halkını mekanına davet etti.

İŞLETMENİN açılış kurdelesini AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Erman Çağlar, Torbalı Esnaf Odası Başkanı Halil Gülcü, Torbalı Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yakupoğlu, CHP İlçe Başkan Adayı Faruk Akpınar ve işletmeci Duygu Uçsal birlikte kesti.

60 METREKARELİK dükkanda ilçe halkına leziz yemeklerini sunacak olan Uçsal, damak zevkine hitap edeceklerini söyledi.

İŞLETMENİN menüsünde sulu ev yemekleri, sarma, dolma, çorba çeşitleri gibi birçok leziz yemeği müşterilerinin hizmetine sunacak.

KADIN girişimci Duygu Uçsal, asıl mesleğinin muhasebecilik olduğunu ve yemek yapmayı çok sevdiği için yarıda bırakarak İstanbul Gedik Üniversitesi’nde yemek eğitimi alarak sertifika sahibi olduğunu ifade etti. Açılış sırasında misafirlere sunulan lezzetli yemekleri yiyenleri mest ederken, tam not verdiler.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.