SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Düverlik ile Dirmil artık birbirine daha yakın olacak

Bu haber 02 Ocak 2024 - 23:55 'de eklendi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Dirmil ile Düverlik arasına yol açılıyor. Çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, kısa sürede tamamlanacağı bilgisi verildi.

TORBALI’NIN ücra mahallelerinden olan Düverlik’e geçtiğimiz yıllarda Helvacı ile birbirine bağlanan bir bağlantı yolu açılmıştı. Son olarak yine Düverlik’e bir yol daha açılması için çalışma başlatıldı. Dirmil’e yakın bir konumda olan ve aradaki ormanlık alan nedeniyle birbirine ulaşım sağlanamayan iki mahalle artık birbirine daha yakın olacak.

KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

DİRMİL ile Düverlik’i birbirine bağlayacak olan yol, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından açılmaya başlandı. Çalışmaların hızla devam ettiğini anlatan yetkililer kısa sürede tamamlanacağını ifade ettiler.

DİRMİLLİLERDEN TEŞEKKÜR

DİRMİL köylüleri ise yaptığı açıklamada, “Nihayet yolumuzu açıyoruz, orman şefimize ve ekibine teşekkür ederiz. Asfalt olmasında emeği çok olan İzmir Büyükşehir Fen İşleri Müdürü Bora beye de şükranlarımızı sunuyoruz. Kendisinden asfalt sözünü de aldık. Tüm emeği geçenlere teşekkür ederim” ifadelerine yer verildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.