SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Durmak bilmeyen ‘suç makinesini’ polis enseledi

Bu haber 26 Mayıs 2023 - 20:21 'de eklendi.

Suç ve suçluyla mücadelede her zaman adından söz ettiren Torbalı emniyeti başarılı çalışmalarına her geçen gün yenisini ekliyor.

ALINAN bilgiye göre, geçtiğimiz günlerde akşam saatlerinde işten evine dönen bir vatandaşımız karşılaştığı manzara karşısında şoke oldu. Evine hırsız girdiğini ve yaklaşık 500 kilogram kadar zeytinyağı ve zeytin çırpma makinesinin çalındığını farkeden vatandaş olayı derhal polis ekiplerine bildirdi. Evin içerisi ve çevresinde Olay Yeri İnceleme ekiplerince yapılan teknik incelemeler, alınan bulgu ve delillere ek olarak çevrede yapılan kamera araştırmaları neticesinde olayı M.B isimli şahsın gerçekleştirdiği tespit edildi.

BİR HIRSIZLIKTAN ARANIRKEN, BAŞKA SUÇ İŞLEDİ

ŞAHSIN yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği esnada başka bir vatandaşın evine girdiği tespit edilen M.B bu evden de iki adet cep telefonu çalarak kayıplara karıştığı anlaşıldı.

MAĞDUR VATANDAŞ ÇOK MUTLU OLDU

ASAYİŞ Büro Amirliği ekiplerince adım adım takip edilen şüpheli M.B çok geçmeden çalmış olduğu iki cep telefonu ile birlikte yakalandı. Telefonlarına kavuşan vatandaşımız mutluluğunu gizleyemezken şüpheli M.B sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.