SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Durak Optik’ten Sevgililer Günü’ne özel ‘1 alana 1 bedava’ kampanyası

Bu haber 12 Şubat 2024 - 23:08 'de eklendi.

Kazımdirik Caddesi ve Sadık İleri Bulvarı üzerindeki iki şubesiyle hizmet veren ilçenin en eski gözlükçüsü Durak Optik, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle büyük bir kampanya düzenledi.

DURAK Optik, Sevgililer Günü’nde farklı bir hediye arayışında olan çiftler için büyük bir kampanya başlattı. Dev kampanya kapsamında güneş gözlüklerinde bir alana bir bedava kampanyası uygulayan deneyimli firma, daha ilk günlerden ilgi görmeyi başardı.

15 ŞUBAT’A KADAR DEVAM EDECEK

YILIN bu romantik dönemini “Sevgililer Günü” kampanyasıyla karşılayan Durak Optik, birbirinden özgün tasarımlara sahip dünyaca ünlü markaların güneş gözlüklerinde, 15 Şubat 2024 tarihine kadar sunuyor.

İLÇENİN EN ESKİSİ

GEREK güneşten korunmak gerekse optik bozukluklar nedeniyle hayatımızın hemen her alanında gerekliliğini hissettiren bir aksesuar olan gözlük, günümüzün vazgeçilmez ihtiyaçları arasında yer alıyor. 1985’ten bu yana Torbalı’da faaliyet gösteren Derya Durak’ın sahibi olduğu Durak Optik de bu ihtiyaçları göz önünde bulundurarak numaralı ve güneş gözlüğü gibi gözlük türlerini oldukça uygun fiyatlara müşterileriyle buluşturuyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.