SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Dünyanın en iyi 10 uzun mesafe yürüyüş rotasından birini tamamladı

Bu haber 18 Nisan 2024 - 8:06 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi Doğa Sporları Spor Kulübü Sporcusu Songül Dolaz, Muğla’nın Fethiye ilçesinden Antalya’ya uzanan, Likya Yolunun tamamını yürüyerek bir ilke imza attı.

DOLAZ, doğa harikalarıyla dolu, görkemli tarihi alanları içinde bulunduran 520  kilometrelik “dünyanın en iyi 10 uzun mesafe yürüyüş rotasından biri” kabul edilen Likya Yolunun tamamını yürüyerek Torbalı’da bir ilke imza attı.

TODEBOSK’TAN yapılan açıklamada, “Batı-Orta ve Doğu Likya olarak üç etap şeklinde  tamamlayan Sporcumuz Torbalı’da kulübümüzde parkuru tamamlayan ilk üye olmuştur. Kulübümüz dağcılık ve doğa sporları etkinlikleri dışında sosyal farkındalık projeleri de üretmektedir. Her yaş grubundan üyemiz ve sporcumuz  bulunmaktadır. Sporcumuz Songül Dolaz 520 kilometrelik Likya parkurunu çocuklara ithaf etmiştir.Kendisini tebrik Başarılar diliyoruz” denildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.