SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Dünya Tiyatro Günü’nde Torbalı’da anlamlı tiyatro

Bu haber 26 Mart 2022 - 1:43 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi Dünya Tiyatro günü nedeniyle bugün çok özel organizasyonlara imza atacak. Bu dev organizasyonlarda ilk olarak çocuklar düşünüldü. 

TİYATRO alanında önemli işler yapan ve bugüne kadar sayısız performansa imza atan Üzeyir Tavuş’un yazıp yönettiği Çilek ve Arkadaşları isimli tiyatro oyunu 26 Mart Cumartesi (bugün) saat 13.00 ve 15.00 olmak üzere iki seans gösterimde olacak. Ücretsiz tiyatro etkinliğine tüm çocuklarımızı davet edildi.

ÖTE yandan bir gösteri de akşam saatlerinde yetişkinler için. Yine Dünya Tiyatro günü nedeniyle Torbalılı tiyatroseverleri Üzeyir Tavuş’un yazıp yönettiği ‘Ev Hali’ isimli tiyatro oyunu ile buluşturacak olan ücretsiz etkinliğimize tüm Torbalılılar davet edildi. Kahkaha tufanı estirecek olan bu gösteri bugün saat 20.00’da sahnelenecek.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.