SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Dünya Su Günü’nde anlamlı çalıştay

Bu haber 23 Mart 2024 - 6:10 'de eklendi.

22 Mart Dünya Su Günü dolayısıyla dün Torbalı’da “ sürdürülebilir su yönetimi“ çalıştayı düzenlendi. Bu yıl ikincisi düzenlenen çalıştayda suyun doğru kullanımı gibi konular işlendi

22 MART Dünya Su Günü dolayısıyla dün Torbalı’da “ sürdürülebilir su yönetimi“ çalıştayı düzenlendi. Bu yıl ikincisi düzenlenen çalıştaya Torbalı Kaymakamı Ercan Öter, Torbalı Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Güngör başta olmak üzere ilçedeki kurum amirleri, Devlet Su İşleri Müdürlüğü ekipleri, İZSU ekipleri ve sanayi kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

SU kullanımına dikkat çekilen çalıştayda çeşitli sunumlar da gerçekleştirildi. Sağlıklı suya erişim, kirlilik, kıtlık, kuraklık konuları ile mücadele ve su kayıplarının engellenmesi, suyun verimli kullanımı, geri kazanımı ve doğru kaynak yönetimine ağırlık verilmesi gibi konuların işlendiği çalıştayın oldukça verimli geçtiği öğrenildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.