SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Dünya Sinema Günü Masal Dünyası’nda etkinliklerle kutlandı

Bu haber 14 Kasım 2023 - 23:29 'de eklendi.

Masal Dünyası Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde özel gün ve haftalar unutulmuyor. Bu özel ve anlamlı günlerde çocuklar çeşitli etkinlikler yaparak, güne anlam kazandırıyor.

DÜN de Dünya Sinema günü nedeniyle bir düzü etkinlik yapıldı. Minik öğrenciler, Türk Sinemasının en başarılı ve unutulmaz oyuncularından biri olan Kemal Sunal’ı tanıdı. Sanat etkinliği tamamlayıp, “Habamam Sınıfı Uyanıyor” adlı unutulmaz eseri izlediler.

KREŞ Müdürü Aysel Yegül, “Dünya Sinema Günü, dünya genelinde sinemanın kültürel önemini vurgulayan ve film sanatını kutlayan bir gün olarak kabul edilir. Sinema, kültürler arası iletişimi güçlendiren, duyguları ifade eden ve toplumsal konulara ışık tutan bir sanat formu olarak büyük bir öneme sahiptir.

Uluslararası bir kutlama olarak Dünya Sinema Günü, genellikle sinemanın evrensel dilini ve kültürler arası anlayışı desteklemeyi amaçlar. Bu gün, film sektöründeki başarıları kutlamak, sinema sanatına ve endüstrisine dikkat çekmek, sinemanın kültürel çeşitliliğini vurgulamak ve sinemaya olan ilgiyi artırmak için çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapılır. Biz de Masal Dünyası olarak bir dizi etkinlik yaparak bu anlamlı günü çocuklarımız için daha anlaşılabilir hale getirmeyi amaçladık” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.