SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Dünya Döner Torbalı Sanayi’de açıldı

Bu haber 18 Aralık 2020 - 9:05 'de eklendi.

ATATÜRK Sanayi Sitesi’nde 20 yıldır teknik – hırdavat işi yapan Mustafa Akbıyık, Türkiye’nin önde gelen markalarından olan Dünya Döner’i Torbalı’ya getirdi. Atatürk Sanayi Sitesi 5520 Sokak üzerinde açılan işletme, ilçenin her yerine bir telefon ile siparişi götürecek. İçinde bulunduğumuz pandemi döneminde böylesine büyük bir yatırım gerçekleştiren ve yaklaşık 8 kişiye istidam veren Akbıyık’ın çabası takdir topladı. Yaklaşık 200 metrekare büyüklüğe sahip olan modern işletme, Torbalı’daki fastfood sektörünü bir adım öteye taşıyacak.

‘SANAYİDE ET DÖNER BİLE YOKTU!’

ÖZELLİKLE Torbalı’daki sanayi sitesinde yemek konusunda ciddi bir eksiklik bulunduğunu belirten Dünya Döner’in sahibi Mustafa Akbıyık, “Maalesef sanayi yemek konusunda çok eksik. Sanayi esnafının gidebileceği nezih, temiz ve güvenilir bir mekan bulunmuyor. Mesela et döner hiç yok. Biz bu eksikliği gidermek adına Türkiye’nin dev markasını Torbalı’ya getirdik İlçenin her noktasında servisimiz bulunmaktadır. Sipariş vermek isteyenler 0232 999 8 408 numaralı telefonu arayabilir” şeklinde konuştu.

MENÜDE NELER YER ALIYOR?

Dünya Döner’in menüsünde et dönerin yanı sıra mercimek çorbası, kellepaça çorbası, atom, ekstra dünya, dürüm menü, ekmek arası menü, İskender, pilav üstü, çökertme, sade döner ile sıcak-soğuk içecekler bulunuyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.