SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Düğünlerdeki çelenk yarışı çiçekçilere yaradı

Bu haber 18 Eylül 2018 - 10:03 'de eklendi.

Düğün, sünnet gibi merasimlerin vazgeçilmezi haline gelen çelenkler gitgide yaygınlaşıyor. İlçedeki çiçekçiler artan talepten oldukça memnun.

ANNELER Günü’nden Sevgililer Günü’ne düğünlerden cenaze merasimlerine kadar birçok özel günlerde hayatımızda yer alan çiçek sektöründe hareketli günler yaşanıyor. Düğün – sünnet gibi organizasyonlarda faaliyet gösteren Torbalılı çiçek satıcıları işlerin iyi gitmesinden oldukça memnun. Torbalı’da Hükümet Caddesi’nde bir süredir faaliyet gösteren ve birçok düğün, sünnet, cenaze gibi organizasyonlarda imzası bulunan Kartopu Çiçekçilik’in işletmecisi Sümeyye Kuzucu, “Şu an işlerimizin en aktif dönemindeyiz. Torbalı’da bütçeye biraz daha uygun olan yapay çiçekler rağbet görüyor” şeklinde konuştu. Salon süslemeleri, dekor işleri, sünnet ve düğün arabalarının süslenmesinde büyük oranda artış olduğunu vurgulayan Kuzucu: “Bütün müşterilerimize ödeme kolaylığı sağlıyoruz. Kredi kartlarına taksitlendirme yaparak vatandaşlarımıza kolaylık sağlıyoruz” seklinde konuştu.

‘SEVDİKLERİNİZİ MUTLU EDİYORUZ’

BAZEN sevgilisine bazen annesine bazen de vefalı dostlarının cenazesine çiçek göndermek isteyenlerin durağı olan Kartopu Çiçekçilik’in işletmecisi Sümeyye Kuzucu, “Biz uzakları yakın eden firmayız. Müşterilerimizin isteği üzerine dünyanın her yerine çiçek gönderebiliyoruz. Üstelik gönderdikleri kişilerin kapısına kadar ulaştırıyoruz” seklinde konuştu. Yaz sezonunu hareketli geçirdiklerini anlatan Kuzucu, “Yaz aylarında düğün – sünnet gibi organizasyonlar genelde sık yapıldığı için bizim sektör canlanıyor. Doğumdan ölüme kadar akıllarda varız. İnsanlara mutlaka lazım oluyoruz” seklinde konuştu.

‘HEDİYE ALMAYI, VERMEYİ KESİNLİKLE ÇOK SEVİYORUZ’

“SEVDİKLERİNİZİ mutlu etmeye bir çiçek yeter” diye sözlerine devam eden Kartopu Çiçekçilik işletmecisi Kuzucu, “Çünkü çiçek saflıktır ve insanların yüzünde her zaman tatlı bir tebessüm sebep olmuştur. Hepimiz hediye almayı, vermeyi kesinlikle çok seviyoruz. Verilen hediyelerde ilk sırayı her zaman ki gibi çiçekler alıyor. Hem her keseye uygun çiçekler satarak geniş bir kitleye hitap ediyoruz, hem de sipariş ettiğiniz adrese zamanında ve sorunsuz bir şekilde ulaştırıyoruz. Yoğun geçen iş hayatı, şehrin trafiği derken ‘bir çiçek almaya vaktimiz yok’ diye yakınanların imdadına biz yetişiyoruz

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.