SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Düğün veya toplu organizasyonlarında müzik hizmeti verecekler

Bu haber 05 Haziran 2022 - 19:46 'de eklendi.

20 yıldır İzmir’deki müzik piyasasında olan Yaşar Dingör, Torbalı’nın ilk ve tek düğün bandosunu kurdu. Dingör öncülüğündeki 6 kişilik ekip, toplu organizasyonlarda tüm müzik aletlerini kullanabilen elemanlarıyla sahne alacak.

İZMİR’DEN Torbalı’ya geldikten sonra son iki yıldır ilçedeki organizasyonlarda sahne alan Yaşar Dingör, daha önce Torbalı’da bulunmayan bir projeye imza attı. Çalgılı organizasyonların tümünde sahne alabilecek bir ekip kuran Dingör, ‘Torbalı Düğün Bandosu’ çatısı altında birleşti.

6 KİŞİDEN oluşan ekipte; isteğe göre trompet, saksafon, klarnet, trombon, akordeon, trampet, davul çalabilen elemanlar bulunuyor.

TORBALI VE ÇEVRE İLÇELERDE HİZMET VERECEK

“UZMAN ve profesyonel ekibimizle Torbalı ve çevre ilçelerde hizmet vereceğiz” diye konuşan Yaşar Dingör, “Başta düğün olmak üzere akılına gelebilecek ve müzik gerektirebilecek tüm organizasyonlarda sahne alabiliyoruz. Müşteri istediği enstrümanı seçebiliyor” dedi.

‘BİZİ İNSTAGRAMDAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ’

TORBALI’DA daha öncesinde böyle bir projenin hayata geçirilmediğini anlatan Dingör, “Uzun zamandır bu fikir aklımda vardı ve hayata geçirmek için uygun zamanı bekliyordum. Nihayet o gün geldi. Daha piyasada yeni olmamıza rağmen gösterilen ilgi bizleri gururlandırıyor. Dileyen Torbalı halkı yaptığımız işi görmek isterlerse @torbalibandoband adlı instagram hesabımızdan takip edebilir veya 0 552 029 14 42 numaralı telefondan bilgi alabilirler” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.