SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Düğün sezonuna damga vurdular

Bu haber 19 Kasım 2015 - 14:19 'de eklendi.

Hüseyin Yener Caddesi’nde hizmet veren ve yaptığı farklı çekimlerle ilçede ilklere imza atan Foto Hayat, geçtiğimiz yaz mevsimindeki düğün sezonuna damga vuran firmalardan. 37 yılı aşkın tecrübesiyle ilçe halkına profesyonel bir hizmet sunan firma, yaptığı çekimlerin yanı sıra doğa çekimlerinde de ilklere imza atıyor.

TEKNOLOJIYLE KALITEYI ARTTIRIYOR

İşletmeci Umut Öztaş, “Foto Hayat olarak teknolojiyi sürekli yakından takip ediyoruz ve bu sayede işimizde oldukça başarılıyız. İşimizin ciddiyetinin farkındayız. Çünkü hiçbir saniye geri gelmez, ama fotoğraflarla o anı ölümsüzleştirirsiniz. Bu bilinçte hareket ederek yatırımlarımızı yapıp, kaliteyi arttırıyoruz” dedi.

PROFESYONEL EKIPLE KALITEDEN TAVIZ YOK

1975 yılında temelleri Ümit Öztaş tarafından Bayındır ilçesinde atılan Foto Hayat, 1999 yılından bu yana Torbalı’da hizmet veriyor. Firmanın ikinci kuşak temsilcisi Umut Öztaş, işinde uzman kadrosuyla her yıl daha ileriye adımlar atarak fotoğrafçılık sanatını diğer birçok önder firmalar gibi daha ileriye taşımak için gayret ediyor. Teknolojik donanımıyla dikkat çeken firma, her türlü organizasyonda müşterilerine hizmet veriyor. Bir yıl içerisinde yaklaşık 100 bin Euro yatırım yaparak altyapısını komple yenileyen firma, her geçen gün müşteri portföyünü genişletiyor. Her biri isinde uzman çok sayıda personelin görev yaptığı Foto Hayat, unutulmaz kareler çekerek müşterilerinin en özel günlerini ölümsüzleştiriyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.