SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Düğün sezonu açıldı, çiçekçiler hareketlendi

Bu haber 05 Mayıs 2022 - 0:45 'de eklendi.

İzmir Çiçekçiler Derneği Yönetim Kurulu üyesi Semih Şen, düğün sezonunun, çiçekçilik sektörünü besleyen en önemli itici güç olmaya devam ettiğini belirtti.

DÜĞÜN sezonu ile birlikte Torbalı’daki çiçekçilerde hareketlilik başladı. Hem araç süsleme, hem de çiçek satışı nedeniyle ilçedeki çiçekçiler hareketli bir dönem geçiriyor. Özel günlerin vazgeçilmezi çiçekler, bahar ve yaz ayında daha fazla talep görüyor. Çiçekçiler de talep nedeniyle fazla mesai yapıyor. İlçede uzun yıllar faaliyet gösteren Çiğdem Çiçekçilik’in sahibi Semih Şen, “Müşteriyi etkileyen çiçeğin görselliğidir. Müşteri verdiği paranın karşılığını almak ister, beğenisini kazanmak önemlidir. O çiçekleri bir araya getirmek sanattır. Yetiştirilmek üzere alınan canlı bitkiler ile ilgilide bakımı hakkında bilgiler veriyoruz” dedi.

DÜĞÜN SEZONU EKONOMİYİ CANLANDIRIYOR

TORBALI’DA uzun yıllardır faaliyet gösteren Çiğdem Çiçekçilik’in sahibi Semih Şen, yaptığı açıklamada, Torbalı genelinde düğün sezonunun açıldığını belirtti. Nikah törenlerinin vazgeçilmezi çiçeklere olan rağbet dolayısıyla sektörde ciddi hareketlilik yaşandığını vurgulayan Şen, “Düğün sezonu ekonomiyi canlandırıyor. Sezon, çiçekçilik sektörünü besleyen en önemli itici güç olmaya devam ediyor” ifadelerini kullandı. Çiçekçilik sektörünün yanı sıra pek çok ticari işletme için düğün sezonunun olumlu etkileri olduğunu kaydeden İzmir Çiçekçiler Derneği Yönetim Kurulu üyesi Semih Şen, düğünlerin esnafa da ciddi ekonomik katkı sağladığını kaydetti.

DÜĞÜNLERE HEDİYE ÇİÇEK GÖNDERİMİNİN ARTTI

DENEYİMLİ çiçekçi Şen, düğünlerin vazgeçilmez hediyesi altın yerine damat ve geline çiçek almayı tercih edenlerin de olduğuna dikkati çekerek, yeni evlenen çifte hem altın hem de çiçek gönderenlerin de olduğunu ancak düğünlere hediye çiçek gönderiminin arttığını belirtti. CEMİL ZEYBEKER

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.