SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Dublör, Torbalı Kipa Sinema’da vizyona girdi

Bu haber 27 Nisan 2024 - 12:21 'de eklendi.

Torbalı Kipa Vizyon Sineması’nda bu hafta  Ryan Gosling, Emily Blunt, Aaron Taylor-Johnson’un başrollerini oynadığı Dublör isimli film Torbalı Kipa Vizyon Sineması’nda gösterime girdi. Aksiyon, Komedi, Dram türündeki bu filmin ilçe halkından ilgi görmesi bekleniyor.

TORBALI’DAKJ sinemada gösterimde olan diğer filmler ise Godzilla-Kong Yeni İmparatorluk, Kung Fu Panda 4, Üç Harfliler Nazar olarak devam ediyor.

ÖZET

COLT Seavers, sektördeki başarılı yıllarının anılarına umutsuzca tutunan, ancak artık iyice tükenen bir dublördür. Hem bedenen hem de zihnen yıpranan Colt, sağlığına odaklanmak için işi bırakır. Colt, kendisi için yeni bir hayat inşa etmeye çalışırken, eski sevgilisi Jody Moreno tarafından yönetilen yüksek bütçeli bir stüdyo filminin yıldızının kaybolmasıyla tekrar göreve çağrılır. Filmin yapımıcı Gale, Tom Ryder’ın kaybolmasını stüdyo ve medyadan gizlemek için uğraşırken Colt, eski sevgilisini geri kazanma umuduyla filmin aksiyon sahnelerini başarıyla gerçekleştirir. Ancak kayıp yıldız ile ilgili gizem artar ve çok geçmeden Colt kendisini karanlık bir suç komplosunun ortasında bulur.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.