SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

DP’li İbrahim Demir ve il yönetiminden Tire çıkarması

Bu haber 15 Eylül 2022 - 9:17 'de eklendi.

Demokrat Parti İzmir İl Teşkilatı Tire’de bir dizi ziyaret ve saha çalışması gerçekleştirdi. İl Başkanı Serdar Faralyalı’nın yakın ekibi içerisinde bulunan DP Torbalı İlçe eski Başkanı İbrahim Demir de programa katılanlar arasındaydı.

DP İl Başkanı Serdar Faralyalı, İl Teşkilat başkanı Atilla Yaman, İl Sekreteri Hasan Enet, Buca İlçe Başkanı Remzi Doğan ve çok sayıda partili Tire’ye giderek Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’ı, Tire Belediyesi eski Başkanı Tayfur Çiçek’i, Tire Ziraat Odası, Tire Ticaret Odası ve Tire esnafını ziyaret etti.

SAHA çalışmalarını aralık vermeden sürdüren Demokrat Parti heyetini makamında kabul eden Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, DP İl Başkanı Serdar Faralyalı ve ekibi ile sohbet etti. Faralyalı ve ekibinin sonraki durağı ise 2009 seçimlerinde Demokrat Parti’den belediye başkanı seçilen Tayfur Çiçek oldu. Nazik ziyaretlerinden dolayı Faralyalı ve ekibine teşekkür eden Çiçek, Demokrat Parti heyeti ile uzun süre siyaset üzerine sohbet etti.

DAHA sonra Tire Ticaret Odası ve Tire Ziraat Odası’nı ziyaret eden Kıratlar, burada ilçedeki çiftçinin ve iş dünyasının ekonomik durumu ile ilgili bilgiler aldı. Son olarak Tire esnafını ziyaret eden Demokratlar, esnafın ekonomik sorunları, karşılaştıkları zorluklar ve beklentileri hakkında bilgi alarak esnaf ile sohbet etti.

GERÇEKLEŞEN ziyaret Tire yerel basınında geniş yer bulurken, halk arasında da Demokrat Parti’ye ilgi büyüktü.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.